Home
Koyal Private Training Group BLOG
34posts

Blog

Follow your favourite blogs.

Other blogs

Koyal Private Training Group blog
I like this post
Repost it to my profile
Comment
Share this post
Koyal Group Training Services - Morristown mand erklærer sig skyldig til sygesikring fidus
MORRISTOWN. – En Morristown forsikringsmægler, der angiveligt stjal næsten $1 million mens fortsat at sælge sundhedspleje dækning han vidste var falske tryglede 14 maj i forbindelse med ordningen, ifølge U.S. advokat Paul J. Fishman i en pressemeddelelse.

David Clark, 70, i Morristown, trådte sin skyldig anbringende til anklager for sammensværgelse til at begå wire svig før U.S. District dommer Michael Shipp Trenton forbundsdomstolen.

Ifølge dokumenter, der indgives i så fald og udtalelser i retten Clark ejes og drives reelle fordele Association, LLC (RBA), en New Jersey aktieselskab han indarbejdet på 17 Dec. 2003 under en lignende navn.

Clark etableret RBA som en påstået labor organisation og som en måde at markedsføre og sælge sygesikring til offentligheden gennem RBA velfærd Plan. Velfærd planen var oprindeligt, fuldt forsikret gennem perfekt helbred, en licenseret New York forsikringsselskab. Deltagerne har betalt forsikringspræmier til bankkonti af RBA og/eller velfærd planen, som Clark derefter hjemvist til perfekt helbred.

Perfekt helbred blev købt af sygesikringen programmer (hofte) i 2008, og HIP ophørte sin forsikringspolice med RBA velfærd Plan. Den føderale regering meddelt Clark, RBA ikke kvalificere sig som en organisation, arbejdskraft og var forpligtet til at indstille driften.

Ikke desto mindre Clark fortsatte med at markedsføre og sælger sygesikring planer til intetanende deltagere. Til sidst begyndte deltagerne at klage til deres respektive statslige forsikring afdelinger, når deres medicinske krav ikke blev betalt, hvor du bliver bedt om forskellige afdelinger over hele USA om at udstede ophøre og afståelses-ordrer.

Clark og sammensvorne fortsatte med at markedsføre og sælge falske sygesikring, og fra December 2008 til juli 2011, de er indsamlet omkring $1,789,596 i præmier for RBA sygeforsikring. Clark omstilles, omkring $962,027 fra de præmier, der betales af RBA deltagere til eget forbrug, herunder ved hjælp af ofrenes præmier til at finansiere personlige debet- og kreditkort køb, college undervisning udbetalinger og indskud til en relativ bankkonto.

Sammensværgelse afgift bærer en potentiel maksimumsstraf på 20 år i fængsel og en $250.000 bøde, eller to gange den gevinst eller tab som følge af den strafbare handling. Strafudmåling er planlagt til onsdag 20 august 2014.

US Attorney Fishman krediteret specielle befuldmægtigede US Department of Labor, Office af generalinspektør, Office af Labor Racketeering og svindel undersøgelser, under ledelse af fungerende Special Agent in Charge Cheryl Garcia; og US Department of Labor medarbejder fordele Security Administration (EBSA), under Jonathan Kay, regionale direktør; så godt som postal inspektører af US Postal Inspection Service, under ledelse af inspektør i afgift Maria Kelokates, med den undersøgelse, der førte til anbringendet.

Regeringen er repræsenteret ved Assistant U.S. advokat Michael H. Robertson USA Attorney's Office's Health Care og svig forvaltningsomraade i Newark.

Hvis nogen har oplysninger eller tror de kunne være et offer for denne ordning, kontakt (866) 444-3272 tale til EBSA fordele rådgiver.