Home
Koyal Private Training Group BLOG
34posts

Blog

Follow your favourite blogs.

Other blogs

Koyal Private Training Group blog
I like this post
Repost it to my profile
Comment
Share this post
Better Business Bureau advarer mod svindel målretning seniorer af Koyal Group Training Services
Alle skal være opmærksomme på svindel, men senior borgere kan være mere sårbare.

Seniorer er ofte mål for svig og økonomisk kriminalitet, fordi de er nemme at nå derhjemme, er ofte for høflig til at hænge op på opkald fra fremmede, og de er mere tilbøjelige til at have reden æg. (Koyal privat uddannelse gruppe)

Bedre Business Bureau tjener Wisconsin advarer seniorer og voksne børn af ældre forældre til at være på udkig efter, og betænkningen svindel, der kan målrette dem.

Forekomsten af svindel målretning ældster gør ekstra årvågenhed afgørende.

Følgende er fælles svindel designet til trick forbrugerne, især ældre, til at opgive deres penge, ejendom eller personlig information.

Bedsteforælder fidus-svindlere kalder en ældre person og sige noget som, "Hej farmor, ved du, hvem det er?" Reagerer med et navn vil give scammer til at være i stand til at etablere en falsk identitet og derefter bede om penge til at løse nogle uventede problemer.

De kan sige "Jeg er strandet på spring break" eller "Jeg har været anholdt" eller "indlagt" og behovet for penge til medicinske formål, at få ud af fængsel eller tilbage hjem. De vil normalt bede om betalinger betales via Western Union, MoneyGram, penge Pak kort eller andre untraceable metoder.

De vil som regel også erklærer, at hans eller hendes stemme lyder anderledes på grund af ulykke eller krise, og bede om, at bedsteforældre ikke fortælle deres forældre.

Computer Reparation fidus-svindlere kalder hævder at være fra Microsoft eller andre virksomheder "tech support" afdelinger, informere dig, at du har en computer virus og tilbyder at ordne det fjernt, for et gebyr. I stedet, han vinder fjernbetjening adgang til din computer, gør edb-programmerne ikke længere tilgængelig.

Dør til dør salg svindel – folk gå fra dør til dør og tilbyder ekstraordinært lave priser på hjem forbedring arbejde, ofte med angivelse af pristilbud er bare god på tidspunkt.

Nogle af de fra dør til dør salg BBB modtager klager om året omfatter asfalt brolægning, tagdækning, træ stump removal, stormskader og salg af produkter, herunder støvsugere og magasin abonnementer.

Dør til dør-sælgere er ofte forbigående, og hvis du er utilfreds med arbejdet eller ikke modtager de blade, du har betalt for på forhånd, der kan være nogen måde at finde dem til at få dine penge tilbage. Kontroller alle selskaber inden det optager forretningsforbindelse med BBB, først. Tage tid til at tænke over tilbuddet; Sammenlign priser, shop lokalt, og sikre, at du ved, hvor selskabet er placeret skal du have et problem senere.

Velgørende donationer svindel-Con kunstnere forklædt som værende med en velgørende organisation vil bede om donationer eller penge til raffles. Du tror måske, du er at hjælpe dem i nød, men i virkeligheden er du med svindlere fylde deres lommer.

Gøre donationer kun til velgørende organisationer, at du er fortrolig med, og at du har tjekket deres betænkning med BBB først. BBB fastholder rapporter på lokale og nationale velgørende, og disse velgørende organisationer skal opfylde bestemte standarder herunder være åbne om, hvor de indsamlede penge er igangværende.

Du kan tjekke en BBB rapport på bbb.org eller ved at kalde 414-847-6000 eller gratis inden for Wisconsin på 1-800-273-1002.

Falske Check svindel-mens der er mange variationer af falsk check fidus, svindlere ofte sender en berettiget udseende check og bede dig om at indbetale det på din bankkonto og ledning en del tilbage til dem.

De kan sige, at du har vundet penge men skal betale en del i skatter, eller de tilbyder dig en "mystery shopping" job og sige de betaler dig på forhånd, men en bestemt dollar beløb skal returneres og "du holde resten."

I virkeligheden, kan ikke de penge du kablet returneres til dig. Hvis du indbetale check og udbetale nogen del af det, bliver du ansvarlig for at betale tilbage din bank hele beløbet plus overtræk gebyrer.

Health Care svindel svindel-svindlere vil ringe eller e-mail fortegne Medicare eller forsikring repræsentanter, om de vil sende et nyt kort eller annoncerer en ny plan og med angivelse af personlige oplysninger er nødvendige.

Nogle gange, vil de fejlagtigt anfører, at en indledende betaling skal være mulighed for nyt kort eller plan. Svindlere forsøger blot at få personlige eller finansielle oplysninger og lokke dig ud af penge.

Telemarketing svig – Telemarketing svindel indebærer normalt tilbud om gratis eller billige eller udstyr, falske sundhedspleje produkter (såsom supplerende forsikring eller recept kort), og byder på billig ferie. Dem alder 60 og ældre, og dem, der lever alene er særlige mål.

Give aldrig personlige eller finansielle oplysninger over telefonen til en person du ikke kender, og sørg for du er registreret med både lokalt (DATCP) på 1-866-9NOCALL og nationale (FTC) 1-888-382-1222 kald ikke lister. 

Rapport hverve eller mistænkelige telefonopkald til agenturerne. I de fleste tilfælde, du behøver at vide, hvem der har ringet dig eller hvor de er placeret, skal du kun telefonnummer til betænkningen.

Begravelse og kirkegården svindel-svindlere læse nekrologer og kalder en sørgende enke eller enkemand hævder afdøde havde en fremragende bill med dem og derefter forsøge at afpresse penge fra slægtninge til at afvikle den falske gæld.

I en anden taktik, vil useriøse begravelse hjem forsøge at udnytte familiemedlemmer manglende kendskab til omkostningerne ved begravelsen service at føje unødvendige gebyrer til regningen eller forsøge at sælge high-end produkter eller tjenester.

Investeringsordninger – senior år, det er typisk at planlægge for pensionering og gøre finansieringsplaner. Svindlere mål seniorer på dette tidspunkt, fordi de ved, de er pensionerede og gøre planer om at beskytte finanser i deres senere år. Være på vagt over for pyramidespil (som Bernie Madoff's), investeringsordninger lover hurtig og rigelig afkast, advance fee ordninger og udenlandske brev bedrageriskemaer.

Husk, hvis det lyder for godt til at være sandt, det sikkert er.

Rejse svindel – rejse tilbud kommer via mail, telefon, fax og e-mail og tilbyde billige priser, freebies og kampagner for rejse pakker eller ferie klubber ledsaget af "gratis" restaurant gavekort, gas kort eller andre gaver for at deltage i præsentationer.

Disse præsentationer forpligter dig til at sidde igennem højtryks salgstaler. Ved at det er usandsynligt, du vil få en refusion, når du underskriver en kontrakt. Også være særligt på vagt over for timeshare salg, videresalg og timeshare donation tilbud.

BBB ønsker at du skal være opmærksom på, at svindlere ofte kigge efter folk, der allerede er blevet snydt i fortiden. Så hvis du har været offer en gang, er chancer du vil blive kaldt igen af andre svindlere.

Det er yderst vigtigt at rapport svig som du faldt offer, eller endda banen du modtaget men ikke falde for.

Ældre amerikanere er mindst tilbøjelige til at rapportere en svindel, fordi de kan være for flov eller skammer hvis familiemedlemmer eller venner finde. Rapportering situation til de rette myndigheder og agenturer kan forhindre andre i at miste penge, kan hjælpe med at starte en undersøgelse af fidus, og lynhurtig agenturer til korrekt advare andre og arbejde hen imod at få ordningen lukker ned.

Bedre forretning bureauer dele oplysninger og tilbyde gratis rapporter om tusindvis af virksomheder og velgørende organisationer landsdækkende og på tværs af Canada. BBBS arbejde sammen og med de retshåndhævende myndigheder til at dele oplysninger og undersøge. Du kan indsende en klage, sende en personlig kunde anmeldelse, rapportere en tvivlsom reklame, få gratis rapporter, tips og oplysninger, rapport svindel, og Tilmeld dig for at modtage gratis fidus advarsler og pressemeddelelser.